ACTUAL LINUX e-Racing Team forum

ALeRT teamové fórum - hlavní české LFS forum naleznete na forum.czechlfs.net
Právě je Pát Zář 10, 2010 9:49 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hlášení wreckerů
OdeslatNapsal: Pát Bře 09, 2007 12:40 am 
ALeRT

protoze na public severech nemuze 24 hodin denne hlidat nekdo z ALeRTu, stava se, ze se tam usadi nekdo, kdo misto zavodeni ucelove kazi ostatnim zabavu. Kdo se chvili pohybujete na lfs serverech, tak vite, ze nekdy je velmi obtizne se takoveho cloveka zbavit, protoze casto se pred ukoncenim hlasovani o jeho zabanovani odhlasi, aby se vzapeti lognul zpatky. Proto pokud na nekoho takoveho narazite, napiste sem jeho PRESNY nick, cas, server a popis jeho chovani. My budeme vedet, na koho se zamerit a bude vetsi sance, ze takovemu cloveku bude dlouhodobe zamezen pristup na nase servery.

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: Čtv Lis 15, 2007 4:40 pm 
ALeRT

Byl jsem chvilku na #D3 a chovani jezdce "vladimir" me az zarazelo, permanentne hned po startu sejmul co slo a sam nadaval ze ostatni bouraji. Toto "provozoval" i po vystraznem kicku, potom mu to spadlo...

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: Sob Lis 17, 2007 6:25 pm 
ALeRT

demo občas sleduju, a to buď přímo, nebo pomocí spectatora (btw perfektní prográmek). když nic netušícím holomkům řekne host že se mají chovat slušně, jsou dost překvapení a nikdy neví, zda se přes hosta někdo dívá, či je tam jen "bot" :)). ve spectatoru stačí při přihlašování na server zadat admin heslo... to je jasné, v demu žel bohu nelze kopat přes okénko admina (nevidíš nicky....) ale jen příkazy a ti největší grázlové mívají nick ze znaků, které spectator interpretuje všelijak....

Předmět příspěvku: Re: Hlášení wreckerů
OdeslatNapsal: Ned Pro 30, 2007 7:17 pm 

Zdar... Šlo by nějak pernamentně zabanovat hráče Standa99 nebo další nick co používá CZmound? Tento hráč neustále někomu nadává a přímo v rychlých volbách (pod Fkama) má sprosté urážky, když ho někdo předjede atd. Už jen z toho důvodu že na server chodí i mladší hráči. Uklidnit ho nijak nejde a když se o to někdo snažil, tak ho pošle do ..... Server ho vyhodí on se vrátí a pošle ho tam znova. Jezdit stejně neumí a většinou stojí uprostřed trati a zavází. Tohle dělá pravidelně...

OdeslatNapsal: Ned Pro 30, 2007 8:34 pm 
ALeRT

Nissmo napsal:
Zdar... Šlo by nějak pernamentně zabanovat hráče Standa99 nebo další nick co používá CZmound? Tento hráč neustále někomu nadává a přímo v rychlých volbách (pod Fkama) má sprosté urážky, když ho někdo předjede atd. Už jen z toho důvodu že na server chodí i mladší hráči. Uklidnit ho nijak nejde a když se o to někdo snažil, tak ho pošle do ..... Server ho vyhodí on se vrátí a pošle ho tam znova. Jezdit stejně neumí a většinou stojí uprostřed trati a zavází. Tohle dělá pravidelně...

zkontroluju chovani a vyvodime z toho dusledky. Asi bude na case slevit z pozadavku na adminy na fair play serveru, aby byl adminu dostatek a vetsinu casu tam nektery z jezdcu byl admin.

OdeslatNapsal: Čtv Úno 28, 2008 12:59 am 

nehodi sa to prave do tejto temy, ale nechcel som zakladat novu. ja chodim na demo severy denno denne a obcas sa stretnem s ludmi, ktori si myslia, ze maju sever privlastneny a hned po mojom vstupe ma bez akehokolvek dovodu vybanuju. je to vacsinou skupinka cudzincov, dvoch-troch ludi ktori chcu ostat sami a riesia to takto. nemrzi ma fakt, ze nemozem v tom case byt medzi nimi na severe, ale skor to, ze potom 12 ci 24 hodin mam nepovoleny pristup na sever. touto cestou by som sa chcel spytat, ci sa to da nejako riesit, a ci v tom momente mam oslovit nejakeho admina, alebo staci urobit fotku z vybanovania ci postacia iba ich nicky, ktore vam dolozim dodatocne a ci budu tito hriesnici nalezite potrestani. myslim ze nejaky ban na par hodin ci dni ich len tazko odradi od tohto konania. ale samozrejme niesom tu ja od toho, aby som daval navrhy, co s nimi. za odpoved dakujem.

OdeslatNapsal: Čtv Úno 28, 2008 5:14 pm 
Admin Fair Play

bandaska napsal:
nehodi sa to prave do tejto temy, ale nechcel som zakladat novu. ja chodim na demo severy denno denne a obcas sa stretnem s ludmi, ktori si myslia, ze maju sever privlastneny a hned po mojom vstupe ma bez akehokolvek dovodu vybanuju. je to vacsinou skupinka cudzincov, dvoch-troch ludi ktori chcu ostat sami a riesia to takto. nemrzi ma fakt, ze nemozem v tom case byt medzi nimi na severe, ale skor to, ze potom 12 ci 24 hodin mam nepovoleny pristup na sever. touto cestou by som sa chcel spytat, ci sa to da nejako riesit, a ci v tom momente mam oslovit nejakeho admina, alebo staci urobit fotku z vybanovania ci postacia iba ich nicky, ktore vam dolozim dodatocne a ci budu tito hriesnici nalezite potrestani. myslim ze nejaky ban na par hodin ci dni ich len tazko odradi od tohto konania. ale samozrejme niesom tu ja od toho, aby som daval navrhy, co s nimi. za odpoved dakujem.

Tohle se mi stalo už taky a ne jednou ,když se mi toto stalo naposled naštval sem se a zapsal sem si jmena tech zm. . ů Jsou to nejaký haggy a kittle . . ale určitě jich je vic takových mam až pokrk . . a Nejsou to jenom takovéto dvojičky jsou to někdy i celé "týmy" neříkám že zrovna na některých actual serverech ale asi před měsícem tak jedu závod (mimochodem vyhrávám:D) a připojí se čtyři maníci pojmenovaní 1až4 stím že první jezdí normálně a ostatní mu "vyklízí cestu" a přitom se snaží všechny vybanovat. Bohužel vetšina serveru není hlídáno nějakým adminem tak se tím tihle HULVÁTI baví .

OdeslatNapsal: Sob Bře 01, 2008 8:39 pm 
Admin Fair Play

jelikož jsem asi ped 10ti minutama dostal na d2 ban od dalšího párku idiotů ptám se jestli nejde zjistit kdy kdo dostal ban a od koho -určitě by to pomohlo při zjištování bannerů a případně i jejich permanentního vybanovaní aby si už nemohli využívat servery jako soukromé !!

OdeslatNapsal: Úte Bře 04, 2008 12:07 am 
ALeRT

na D2 jsem prave nacapal parek polaku, jak davaji nove prihlasenym ban, aby tam byli sami. Oba dostali ban na 31 dni.

OdeslatNapsal: Úte Srp 11, 2009 5:44 pm 

vím že to tu asi nepatří ale LFS mě baví a stává se mi to taky........ tak jsem se chtěl zeptat jestli by s dao zakazat hlasovani o kick/ban a já by jsem tam třeba 12hod deně seděl aby jsem tu hlídal(jako admin) nechci se vnucovat :roll:

Předmět příspěvku: Re: WOW Guide Prohibited
OdeslatNapsal: Sob Říj 31, 2009 11:28 am 
ALeRT

Citace:
Wenn ist das Nunstruck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!

Ok

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina