bandaska napsal:
nehodi sa to prave do tejto temy, ale nechcel som zakladat novu. ja chodim na demo severy denno denne a obcas sa stretnem s ludmi, ktori si myslia, ze maju sever privlastneny a hned po mojom vstupe ma bez akehokolvek dovodu vybanuju. je to vacsinou skupinka cudzincov, dvoch-troch ludi ktori chcu ostat sami a riesia to takto. nemrzi ma fakt, ze nemozem v tom case byt medzi nimi na severe, ale skor to, ze potom 12 ci 24 hodin mam nepovoleny pristup na sever. touto cestou by som sa chcel spytat, ci sa to da nejako riesit, a ci v tom momente mam oslovit nejakeho admina, alebo staci urobit fotku z vybanovania ci postacia iba ich nicky, ktore vam dolozim dodatocne a ci budu tito hriesnici nalezite potrestani. myslim ze nejaky ban na par hodin ci dni ich len tazko odradi od tohto konania. ale samozrejme niesom tu ja od toho, aby som daval navrhy, co s nimi. za odpoved dakujem.
Tohle se mi stalo už taky a ne jednou ,když se mi toto stalo naposled naštval sem se a zapsal sem si jmena tech zm. . ů Jsou to nejaký haggy a kittle . . ale určitě jich je vic takových mam až pokrk . . a Nejsou to jenom takovéto dvojičky jsou to někdy i celé "týmy" neříkám že zrovna na některých actual serverech ale asi před měsícem tak jedu závod (mimochodem vyhrávám:D) a připojí se čtyři maníci pojmenovaní 1až4 stím že první jezdí normálně a ostatní mu "vyklízí cestu" a přitom se snaží všechny vybanovat. Bohužel vetšina serveru není hlídáno nějakým adminem tak se tím tihle HULVÁTI baví .